Keratoplasztika és asztigmia

Módis László Professzor Úr az asztigmia és keratoplasztika kapcsolatáról tartott előadást. Az interjúban hallhatunk az asztigmia kialakulásának okairól, befolyásoló tényezőiről, valamint a kialakult asztigmia esetén a lehetséges beavatkozásról.

Szakmai elismerés Olivér Findl Szakmai elismerés Olivér Findl

Professor Oliver Findlt érte a megtiszteltetés, hogy idén a SHIOL tiszteletbeli tagjává választották. Az interjúban többek között hallhatjuk, hogy mit jelent ez számára, illetve a kongresszuson tartott előadása kapcsán az intraokuláris műlencsék világába is betekintést nyerhetünk.

A beültetett szemlencsékről A beültetett szemlencsékről

Dr. Vogt Gábort a beültetett szemlencsék elmozdulásáról kérdeztük. Az interjúban kiderül, milyen okból mozdulhatnak el a beültetett lencsék, mikor indokolt a műtét és milyen műtéti technikák állnak rendelkezésre. Kérjük tekintsék meg az interjút!

A SHIOL emlékérem idei díjazottja A SHIOL emlékérem idei díjazottja

Idén is átadták a mára már hagyománnyá vált SHIOL emlékérmet a kongresszus keretein belül. Az idei díjazott Dr. Németh Gábor, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház Szemészeti Osztályának Főorvosa. Ezúton is gratulálunk neki!

Örömhírrel indult a kongresszus Örömhírrel indult a kongresszus

Az idei évben április 5-7 között került megrendezésre a SHIOL Kongresszus. Ennek kapcsán kérdeztük Dr. Vámosi Pétert, a SHIOL Társaság Elnökét. A videóból kiderül, hogy milyen fő témái voltak a rendezvénynek, illetve a szakma legfontosabb újdonságairól is hallhatunk.

<< < 1 > >>
4 találat 1 oldalon